El que seria el sub-sub-títol

Una classe. Una nació. Un equip.

dijous, 13 de desembre del 2012

La difícil victòria contra els Llumillo no fa oblidar l’escàndol del “cas Tauers”



Tot i que ahir Endavant les Atxes en un gran partit no va deixar escapar els 2 punts imposant-se  9 - 6 a un dels més clàssics i durs oponents en aquesta competició, els Llumillo New Team, l´afició segueix enfurismada i nerviosa per les filtracions que han aparegut a la premsa sobre Torres, un dels mites del club que ha jugat en aquest des de la seva fundació.

Unes converses mantingudes al Casal independentista Cancapablanca per part del jugador amb una font anònima però de total confiança han sigut filtrades a aquest mitjà.

"Aficionats cremant una samarreta de Tauers durant la concentració"
En aquestes Tauers afirma convençut i amb certa desmotivació que vol deixar el club i dedicar-se plenament a les arts marcials com un Daniel San qualsevol. 

Tot i l’escassetat de partits en que Tauers ha participat en aquesta temporada, en els que ha pogut ser-hi present ha deixat veure clarament el seu talent, i és això el que ha provocat en l´afició una greu reacció arribant a cremar samarretes d´aquest en forma de protesta a prop de les instal·lacions del club anomenant-lo traïdor i retraient  la seva manca de compromís amb el món feungolero i el club que li ha donat tot.


De moment el comitè central del club ha demanat calma a l´afició esperant que el fins ara mite Atxa desmenteixi o accepti com a reals els rumors de forma oficial i pugui així ser tancat aquest asuntu.   
“Petita mostra de l´esclat de ràbia que viu l´afició Atxa durant les últimes hores tot i els bons resultats d´aquesta temporada”
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada